LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis - GroWall ® вертикални зелени зидови

CNT

Фирма ЦНТ д.о.о. је заступник аустралијске фирме Atlantis на тржиштима Србије и Црне Горе.


Креирајте бујне и прекрасне вертикалне вртове, унутар или изван објекта са Atlantis Gro-Wall ® модулима. Уведите део природе у урбане просторе уз веће прочишћење ваздуха. Вертикални вртови омогућавају једноставност коришћења мешавина супстрата и задржавања хранљивих супстанци. GroWall ® модуларни системи омогућавају контролисано наводњавање и индивидуални приступ биљкама стварајући оптималне услове за успешан раст биљака на вертикалном врту. Вертикални врт побољшава микроклиматске услове у просторима и битно утиче на смањење потрошње енергије. Мешавине супстрата могу се прилагодити специфичним захтевима зелених вртова и географским локацијама на којима се налазе. За мање пројекте, углавном се користе мешавине супстрата. За време садње су препоручљива округла или кугличаста ђубрива. Може се користити Перлит (лагани вулкански камен), који је неоргански и неће се распасти кроз дуже време. Перлит је одлична компонента система која изврсно задржава влагу.

Вертикални врт је до сада био инвестиција коју је ретко ко могао себи приуштити. Због високе цене, мањка професионалаца који изводе такве системе и немогућности набавке на нашем тржишту мало је пројеката са вертикалним вртовима.

GroWall ® је први систем вертикалног врта који је могуће једноставно уградити у било који део објекта, репрезентативног дела половног простора или трговачког центра. Куповином пакета са свим потребним прибором за монтажу, сами сте у могућности сложити свој сопствени вертикални зид. Састављање и монтажа су једноставни (модули се слажу се попут лего коцкица). Потребно је изабрати квалитетан супстрат, биљке које желите на свом врту и уз редовно одржавање и квалитетно осветљење можете да креирате своју зелену оазу. Постоји могућност уградње једноставног система за наводњавање.

Atlantis Gro-Wall ® вертикални систем је модуларан, са индивидуалним приступом биљкама и може се неограничено ширити и вертикално и хоризонтално. Gro-Wall ® модули су доступни и једноставни за одржавање, самим тиме омогућују велику креативност у пројектовању и дизајну. Такође, модули су дизајнирани тако да се кроз модуле може уградити и систем за наводњавање са програматором или се може директно повезати на водну инсталацију.


Gro-Wall ® модули се једноставно уграђују и брзо се фиксирају на бетонске, дрвене, металне и остале подлоге.


Брошуре

НАПОМЕНА: Поред пажљиве провере, а због могућности да нам се негде промакла нека грешка, фирма ЦНТ д.о.о. не гарантује исправност информација приказаних на овом веб сајту.