LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis - Грађевинарство - Хоризонтална дренажа

CNT

Фирма ЦНТ д.о.о. је заступник аустралијске фирме Atlantis на тржиштима Србије и Црне Горе.
Оригинална хоризонтална дренажа


Након што је патентирана 1986 г., Flo Cell ® дренажна ћелија постала је мерило за подземну дренажу. Flo Cell ® дренажна ћелија је најразвијенији геокомпозит за дренаже подземних објеката и пружа високу компресивне снагу до 148,58 t/m2, лагане конструкције, лако се уграђује и смањује трошкове у односу на класичне дренажне системе. Мултифункционалност, издржљивост, оригиналан дизајн пружа пројектантима неограничену могућност пројектовања.

Дуготрајност


Atlantis-ove дренажне ћелије имају изузетну отпорност на подземне агресивне елементе и имају дуг век трајања. Материјали су произведени од бираних рециклираних материјала уз строгу контролу квалитета што гарантује висококвалитетан производ који уколико се имплементира у систем и користи према правилима струке неће пропасти и неће доћи до деформација.

Ефикасно управљање водним ресурсима


Flo Cell ® дренажна ћелија уклања вишак воде, задржавајући савршен однос влаге. Дизајн ћелије са акомулационим чашицама алтернативно може послужити и као акумулациона чашица за системе зелених кровова.

Механичка заштита хидроизолационих система у подземним грађевинским структурама


Flo Cell ® дренажна ћелија у комбинацији са висококвалитетним Атлантис геотекстилом може послужити као идеална механичка заштита за хидроизолационе мембране и пружати вентилацију армирано бетонских плоча што ублажује пуцања изазвана температурним променама.


Брошуре

НАПОМЕНА: Поред пажљиве провере, а због могућности да нам се негде промакла нека грешка, фирма ЦНТ д.о.о. не гарантује исправност информација приказаних на овом веб сајту.