LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis

CNT

Фирма ЦНТ д.о.о. је заступник аустралијске фирме Atlantis на тржиштима Србије и Црне Горе.


Вековима урбанизација и индустријализација стављају огроман притисак на природне водене системе и њихове екосистеме.

Фирма Atlantis из Аустралије посветила се развоју производа, система и технологија који нису само за потребе људи. Пуно труда и времена је уложено и пуно тимова широм света заједнички раде на обнављању система за природно филтрирање и очување водних ресурса за будућност. Оснивач фирме је г. Humberto Urriola просторни архитекта који је следео сан о зеленим градовима, складном рају прекривеним предивним цвећем и зеленилом које абсорбује и трансормише сунчеву светлост, складишти и рециклираја воду, производи кисеоник ...

У природи је скоро 90% земљине површине пропусно, омогућујући кишници природну инфилтрацију при чему се природно уклањају нечистоће уз задржавање довољне количине влаге за одржавање животних циклуса. Управо супротно, у урбаним деловима готово 90% површина је непропусно. Током падавина ваздух и вода су загађени, заробљени и акумулирају се у водене токове.

Са развојем технологија као што су дренажне ћелије, инфилтрациони резервоари, јединице за пречишћавање и биоразградњу које успостављају процесе природног пречишћавања водних ресурса, Atlantis се развио у светског лидера у развоју система за управљање водним ресурсима. Мрежа представништава и партнера налази се у Аустралији, северној и јужној Америци, Европи и Азији укључујући тимове инжењера, просторних архитеката и биолога са 50 и више година колективног искуства.

У партнерским односима са нашим клијентима, нудимо решења која резултују чистијим водним ресурсима и зеленијим урбаним подручјима. Системи су доказани бројним референтним пројектима.
Брошуре

НАПОМЕНА: Поред пажљиве провере, а због могућности да нам се негде промакла нека грешка, фирма ЦНТ д.о.о. не гарантује исправност информација приказаних на овом веб сајту.