LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis - GroWall ® - Састављање и монтажа GroWall ® вертикалног зеленог зида

CNT

Фирма ЦНТ д.о.о. је заступник аустралијске фирме Atlantis на тржиштима Србије и Црне Горе.


GroWall ® пакет се испоручује упакован у кутији са прибором за монтажу.

НАПОМЕНА:
Канали на великој хоризонталној плочи морају се правилно окренути да би се омогућила каснија уградња система за наводњавање.


Систем за наводњавањеGro-Wall ® је прилагођен индивидуалном систему за наводњавање. Овај систем омогућава контролисану регулацију наводњавања у зависности од различитих временских услова, сезонских променама и врста биљака. Уградња је једноставна!!!

У Gro-Wall ® систему свака садница апсорбује воду кроз пипету. Када се врећа од геотекстила у којој се налази мешавина земље или хумуса довољно засити водом, вишак воде се дренира на доњој страни вреће. Тај вишак воде такође се користи за наводњавање саднице која се налази у модулу испод саднице засићене водом. Након што се систем за наводњавање угаси, вишак воде ће се током дана дренирати. Да би се избегло засићење мешавине земље са водом, потребно је подесити регулатор који контролише количину воде која се пушта у систем.

Брошуре

НАПОМЕНА: Поред пажљиве провере, а због могућности да нам се негде промакла нека грешка, фирма ЦНТ д.о.о. не гарантује исправност информација приказаних на овом веб сајту.