LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis - Građevinarstvo - Horizontalna drenaža

CNT

Firma CNT d.o.o. je zastupnik australijske firme Atlantis na tržištima Srbije i Crne Gore.
Originalna horizontalna drenaža


Nakon što je patentirana 1986 g., Flo Cell ® drenažna ćelija postala je merilo za podzemnu drenažu. Flo Cell ® drenažna ćelija je najrazvijeniji geokompozit za drenaže podzemnih objekata i pruža visoku kompresivnu snagu do 148,58 t/m2, lagane konstrukcije, lako se ugrađuje i smanjuje troškove u odnosu na klasične drenažne sisteme. Multifunkcionalnost, izdržljivost, originalan dizajn pruža projektantima neograničenu mogućnost projektovanja.

Dugotrajnost


Atlantis-ove drenažne ćelije imaju izuzetnu otpornost na podzemne agresivne elemente i imaju dug vek trajanja. Materijali su proizvedeni od biranih recikliranih materijala uz strogu kontrolu kvaliteta što garantuje visokokvalitetan proizvod koji ukoliko se implementira u sistem i koristi prema pravilima struke neće propasti i neće doći do deformacija.

Efikasno upravljanje vodnim resursima


Flo Cell ® drenažna ćelija uklanja višak vode, zadržavajući savršen odnos vlage. Dizajn ćelije sa akomulacionim čašicama alternativno može poslužiti i kao akumulaciona čašica za sisteme zelenih krovova.

Mehanička zaštita hidroizolacionih sistema u podzemnim građevinskim strukturama


Flo Cell ® drenažna ćelija u kombinaciji sa Atlantis visokokvalitetnim geotekstilom može poslužiti kao idealna mehanička zaštita za hidroizolacione membrane i pružati ventilaciju armirano betonskih ploča što ublažuje pucanja izazvana temperaturnim promenama.


Brošure

NAPOMENA: Pored pažljive provere, a zbog mogućnosti da nam se negde promakla neka greška, firma CNT d.o.o. ne garantuje ispravnost informacija prikazanih na ovom veb sajtu.