LATINICA ЋИРИЛИЦА

Atlantis

CNT

Firma CNT d.o.o. je zastupnik australijske firme Atlantis na tržištima Srbije i Crne Gore.


Vekovima urbanizacija i industrijalizacija stavljaju ogroman pritisak na prirodne vodene sisteme i njihove ekosisteme.

Firma Atlantis iz Australije posvetila se razvoju proizvoda, sistema i tehnologija koji nisu samo za potrebe ljudi. Puno truda i vremena je uloženo i puno timova širom sveta zajednički rade na obnavljanju sistema za prirodno filtriranje i očuvanje vodnih resursa za budućnost. Osnivač firme je g. Humberto Urriola prostorni arhitektа koji je sledio san o zelenim gradovima, skladnom raju prekrivenim prekrasnim cvećem i zelenilom koje absorbuje i transormiše sunčevu svetlost, skladišti i reciklira vodu, proizvodi kiseonik...

U prirodi je skoro 90% zemljine površine propusno, omogućujući kišnici prirodnu infiltraciju pri čemu se prirodno uklanjaju nečistoće uz zadržavanje dovoljne količine vlage za održavanje životnih ciklusa. Upravo suprotno, u urbanim delovima gotovo 90% površina je nepropusno. Tokom padavina vazduh i voda su zagađeni, zarobljeni i akumuliraju se u vodene tokove.

Sa razvojem tehnologija kao što su drenažne ćelije, infiltracioni rezervoari, jedinice za pročišćavanje i biorazgradnju koje uspostavljaju procese prirodnog pročišćavanja vodnih resursa, Atlantis se razvio u svetskog lidera u razvoju sistema za upravljanje vodnim rasursima. Mreža predstavništava i partnera nalazi se u Australiji, severnoj i južnoj Americi, Evropi i Aziji uključujući timove inženjera, prostornih arhitekata i biologa sa 50 i više godina kolektivnog iskustva.

U partnerskim odnosima sa našim klijentima, nudimo rešenja koja rezultuju čistijim vodnim resursima i zelenijim urbanim područjima. Sistemi su dokazani brojnim referentnim projektima.
Brošure

NAPOMENA: Pored pažljive provere, a zbog mogućnosti da nam se negde promakla neka greška, firma CNT d.o.o. ne garantuje ispravnost informacija prikazanih na ovom veb sajtu.